Nie ma nic pyszniejszego niż dyniowe latte pite w chłodny i szary jesienny dzień. Niezwykle pobudzające, nie tylko swoim kolorem, ale też zapachem i aromatem. Podpowiadamy przepis na ten smaczny napój z dyni - przekonaj się, jak smakuje.

Polecane artykuły

Ogórki kiszone to klasyk polskiej kuchni, który od pokoleń gości na naszych stołach. Ich przygotowanie wydaje się proste, jednak wystarczy popełnić...

Czerwona porzeczka to owoc, który w pełni smakuje latem - lekko kwaskowaty, intensywnie aromatyczny, pełen witaminy C i naturalnej świeżości. Choć...

Artykuł sponsorowany
Maszynka do mięsa to jedno z tych urządzeń, które w gastronomii charakteryzują się wysoką niezawodnością i są przystosowane do intensywnej pracy. B...

Niegdyś mirabelki były stałym elementem wiejskich sadów i ogrodów. Nasze babcie uwielbiały jeść je prosto z drzewa i przyrządzać z nich przetwory....
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
- Włoska
- Węgierska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Cukinia
- Papryka
- Nabiał
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
Odsłon: 609

Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4369

