Obydwie wody na rynku dostępne będą w pojemności 0,3 i 0,7 litra.
Nowoczesny design i szklane opakowanie to idealna propozycja dla rynku gastronomicznego, który nareszcie zaproponować może klientowi polską wodę mineralną najwyższej jakości, prezentowaną w wyrafinowanym opakowaniu. Dzięki właściwościom stworzonym przez naturę i zaawansowanej technologii pozwalającej zachować unikatowy smak, koneserzy stawiają Cisowiankę w jednym rzędzie z najlepszymi wodami świata.
Cisowianka Perlage to alternatywa pomiędzy wodą gazowaną a niegazowaną. Jej subtelny, naturalny smak docenił światowej sławy sommelier Michael Mascha opisując ją jako świetną wodę zarówno do obiadu, jak i kolacji. - Małe bąbelki nadają jej "szampańskiego" smaku i delikatności, jednocześnie nie dominując nad smakiem potrawy - mówił Mascha. Także jury International Taste & Quality Institute scharakteryzowało Cisowiankę Perlage jako produkt o wybitnym smaku, podkreślając jej "równowagę pomiędzy mineralizacją a musowaniem". Wyjątkowość smaku Cisowianki Perlage docenili również najlepsi polscy szefowie kuchni, zrzeszeni w elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, udzielając produktowi swojej rekomendacji. Unikatowy skład, nasycenie naturalnym dwutlenkiem węgla, jedna z najnowocześniejszych linii butelkujących w Europie i cieszące oko opakowanie sprawiają, że pochodząca ze słynącego z uzdrowiskowego mikroklimatu Polski woda staje się coraz bardziej popularna nie tylko w naszym kraju, ale i Europie.
Elegancka szklana butelka Cisowianki Perlage doskonale nadaje się do postawienia na stole, prezentuje bowiem formę, mogącą służyć z powodzeniem za neutralną karafkę. To doskonała wiadomość dla restauratorów, ale nie wyłącznie: designerskie opakowanie doskonałej w smaku wody ucieszy każdego, komu bliska jest subtelna, wysmakowana estetyka stołu.
Nowa odsłona wody Cisowianka Perlage i Cisowianka Classique pojawia się na rynku wraz z początkiem lipca. Tak jak najlepsze wody świata, sprzedawana będzie w szklanym opakowaniu, którego kształt przyciąga wzrok, a zawartość zachwyca delikatnym, wyrafinowanym smakiem.
Subtelność smaku i wyrafinowany design
Pierwsze szklane opakowania wody mineralnej Cisowianka PERLAGE i CLASSIQUE zjechały właśnie z linii butelkującej w Nałęczowie Zdroju. Designerski kształt sprawia, że butelka idealnie komponuje się z porcelaną na stołach - zarówno w nowoczesnej, jak i tradycyjnej stylizacji.
REKLAMA
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Desery
Kurczaczki, pisanki - kruche ciasteczka
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 310
6
Dania główne
Kluski kładzione serowe obiad w 10 minut
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Przyprawy
- Cynamon
- Kluski
- Jajka
Odsłon: 440
8
Desery
Babka cytrynowa
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 385
7
Zupy
Zupa rajska Bengalskiego
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Włoska
- Meksykańska
- Indyjska
- Francuska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Żydowska
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Pomidorowa
- Kremy
- Warzywa
- Fasolka
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 272
3
REKLAMA