Obydwie wody na rynku dostępne będą w pojemności 0,3 i 0,7 litra.
Nowoczesny design i szklane opakowanie to idealna propozycja dla rynku gastronomicznego, który nareszcie zaproponować może klientowi polską wodę mineralną najwyższej jakości, prezentowaną w wyrafinowanym opakowaniu. Dzięki właściwościom stworzonym przez naturę i zaawansowanej technologii pozwalającej zachować unikatowy smak, koneserzy stawiają Cisowiankę w jednym rzędzie z najlepszymi wodami świata.
Cisowianka Perlage to alternatywa pomiędzy wodą gazowaną a niegazowaną. Jej subtelny, naturalny smak docenił światowej sławy sommelier Michael Mascha opisując ją jako świetną wodę zarówno do obiadu, jak i kolacji. - Małe bąbelki nadają jej "szampańskiego" smaku i delikatności, jednocześnie nie dominując nad smakiem potrawy - mówił Mascha. Także jury International Taste & Quality Institute scharakteryzowało Cisowiankę Perlage jako produkt o wybitnym smaku, podkreślając jej "równowagę pomiędzy mineralizacją a musowaniem". Wyjątkowość smaku Cisowianki Perlage docenili również najlepsi polscy szefowie kuchni, zrzeszeni w elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, udzielając produktowi swojej rekomendacji. Unikatowy skład, nasycenie naturalnym dwutlenkiem węgla, jedna z najnowocześniejszych linii butelkujących w Europie i cieszące oko opakowanie sprawiają, że pochodząca ze słynącego z uzdrowiskowego mikroklimatu Polski woda staje się coraz bardziej popularna nie tylko w naszym kraju, ale i Europie.
Elegancka szklana butelka Cisowianki Perlage doskonale nadaje się do postawienia na stole, prezentuje bowiem formę, mogącą służyć z powodzeniem za neutralną karafkę. To doskonała wiadomość dla restauratorów, ale nie wyłącznie: designerskie opakowanie doskonałej w smaku wody ucieszy każdego, komu bliska jest subtelna, wysmakowana estetyka stołu.
Nowa odsłona wody Cisowianka Perlage i Cisowianka Classique pojawia się na rynku wraz z początkiem lipca. Tak jak najlepsze wody świata, sprzedawana będzie w szklanym opakowaniu, którego kształt przyciąga wzrok, a zawartość zachwyca delikatnym, wyrafinowanym smakiem.
Pierwsze szklane opakowania wody mineralnej Cisowianka PERLAGE i CLASSIQUE zjechały właśnie z linii butelkującej w Nałęczowie Zdroju. Designerski kształt sprawia, że butelka idealnie komponuje się z porcelaną na stołach - zarówno w nowoczesnej, jak i tradycyjnej stylizacji.
REKLAMA
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
Köfte baharati
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
- Wielkanoc
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Azjatycka
- Polska
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Jogurt
- Mięso
- Jagnięcina
- Przyprawy
- Czosnek
- Imbir
- Bułki
- Dla zdrowia
Odsłon: 449
11
Wędliny
Łatwa rolada z boczku , pieczony boczek rolowany- pyszna domowa wędlina na kanapk
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Rolady
- Ciasta
Odsłon: 114
1
Experymentalnakuchniajoli
Pieczarkowa z makaronem na wywarze ze skrzydełek z chili, czosnkiem i pieprzem w sosie sojowym
Zupy
Pieczarkowa z makaronem na wywarze ze skrzydełek z chili, czosnkiem i pieprzem w sosie sojowym
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Buliony
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 37
2
2
REKLAMA