Obydwie wody na rynku dostępne będą w pojemności 0,3 i 0,7 litra.
Nowoczesny design i szklane opakowanie to idealna propozycja dla rynku gastronomicznego, który nareszcie zaproponować może klientowi polską wodę mineralną najwyższej jakości, prezentowaną w wyrafinowanym opakowaniu. Dzięki właściwościom stworzonym przez naturę i zaawansowanej technologii pozwalającej zachować unikatowy smak, koneserzy stawiają Cisowiankę w jednym rzędzie z najlepszymi wodami świata.
Cisowianka Perlage to alternatywa pomiędzy wodą gazowaną a niegazowaną. Jej subtelny, naturalny smak docenił światowej sławy sommelier Michael Mascha opisując ją jako świetną wodę zarówno do obiadu, jak i kolacji. - Małe bąbelki nadają jej "szampańskiego" smaku i delikatności, jednocześnie nie dominując nad smakiem potrawy - mówił Mascha. Także jury International Taste & Quality Institute scharakteryzowało Cisowiankę Perlage jako produkt o wybitnym smaku, podkreślając jej "równowagę pomiędzy mineralizacją a musowaniem". Wyjątkowość smaku Cisowianki Perlage docenili również najlepsi polscy szefowie kuchni, zrzeszeni w elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, udzielając produktowi swojej rekomendacji. Unikatowy skład, nasycenie naturalnym dwutlenkiem węgla, jedna z najnowocześniejszych linii butelkujących w Europie i cieszące oko opakowanie sprawiają, że pochodząca ze słynącego z uzdrowiskowego mikroklimatu Polski woda staje się coraz bardziej popularna nie tylko w naszym kraju, ale i Europie.
Elegancka szklana butelka Cisowianki Perlage doskonale nadaje się do postawienia na stole, prezentuje bowiem formę, mogącą służyć z powodzeniem za neutralną karafkę. To doskonała wiadomość dla restauratorów, ale nie wyłącznie: designerskie opakowanie doskonałej w smaku wody ucieszy każdego, komu bliska jest subtelna, wysmakowana estetyka stołu.
Nowa odsłona wody Cisowianka Perlage i Cisowianka Classique pojawia się na rynku wraz z początkiem lipca. Tak jak najlepsze wody świata, sprzedawana będzie w szklanym opakowaniu, którego kształt przyciąga wzrok, a zawartość zachwyca delikatnym, wyrafinowanym smakiem.
Pierwsze szklane opakowania wody mineralnej Cisowianka PERLAGE i CLASSIQUE zjechały właśnie z linii butelkującej w Nałęczowie Zdroju. Designerski kształt sprawia, że butelka idealnie komponuje się z porcelaną na stołach - zarówno w nowoczesnej, jak i tradycyjnej stylizacji.
REKLAMA
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Desery
Murzynek z dżemem i bakaliami
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Orzechy
- Włoskie
- Przyprawy
- Cynamon
- Ciasta
- Dżemy
Odsłon: 119
3
Napoje
Gorąca czekolada o smaku pomarańczy
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 131
2
Dania główne
Pierś z kurczaka z marchewką w sosie musztardowym
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 132
2
Dodatki
Pok choi z chili
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
2
Przekąski
pierożki z nadzieniem marchewkowym
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 23
1
REKLAMA