Gotowanie w kombiwarze
Tadeusz Barowicz, autor wielu kulinarnych bestsellerów, zaprasza do wspólnego nowoczesnego gotowania. W kombiwarze można przygotować pełny obiad w zaledwie 30 minut, jednocześnie przygotować mięso, warzywa i ryby, a do tego ograniczyć tłuszcz i zachować smak produktów.
REKLAMA
Warto wykorzystać wszystkie możliwości urządzenia i przyrządzić w nim szybkie przekąski, takie jak pieczarki nadziewane wędliną, a nawet pasztet z jarzyn. A może wolisz doskonałe zapiekanki - ze szpinakiem, pomidorami, cukinią lub boczkiem - lub coś słodkiego, np. eleganckie ciastka z dziurką lub biszkopt tortowy? Jedno jest pewne - sprawdzone triki i techniki autora zaprowadzą Cię na kulinarne wyżyny! Każdy przepis zawiera precyzyjne informacje na temat temperatury kombiwaru i czasu przygotowania potrawy.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
Pielmieni z wieprzowiną
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Ukraińska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Nabiał
- Mleko
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Pierogi
- Dla zdrowia
Odsłon: 581
12
Dania główne
Pasta con le sarde
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
- Impreza
- Do pracy
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Makaron
- Warzywa
- Cukinia
- Ser
- Orzechy
- Przyprawy
- Czosnek
- Szafran
- Makarony
- Ciasta
- Makaronowe
- Bułki
Odsłon: 132
7
Zupy
Pomidorowa dla maturzysty
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 139
5
Sałatki
Sałatka z Jarmużem
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
2
Ciasta
Jabłecznik na biszkoptach
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22718
31
REKLAMA