Witamy w nowym Smakerze!

Zapowiadaliśmy i stało się! Z prawdziwą dumą przedstawiamy zupełnie nową odsłonę serwisu Smaker.pl!

Fot. 123RF/Picsel

Jeden z największych serwisów kulinarnych - Smaker.pl - zyskał nowy wygląd, a także nowe funkcjonalności.

 

Nowością są własne książki kucharskie. Od dziś możecie tworzyć w serwisie zbiory przepisów, z których skorzystacie nie tylko w Smakerze, ale będziecie mogli je także wydrukować. Zadbaliśmy o profesjonalny wygląd książek. Zawierają nie tylko przepisy, ale też automatycznie utworzoną okładkę, spis treści, pole na odręczne notatki oraz zakładki z kategorią przepisów.

 

Nowością jest także możliwość dodawania zdjęć ze wszystkich etapów przyrządzania potrawy oraz filmu video do przepisu. Minutnik to narzędzie dźwiękowe pozwalające ustawić czas na przygotowanie potrawy. W nowym Smakerze znajdują się także tabele kaloryczne, a niebawem pojawi się produktopedia, czyli encyklopedyczny zbiór artykułów wykorzystywanych w kuchni.


Uzupełnieniem waszych przepisów jest strona redakcyjna, czyli artykuły poświęcone kulinariom oraz tematy specjalne - czteroczęściowe cykle o kuchniach świata, historii kuchni oraz różnych świętach i wydarzeniach kulinarnych. Każdy temat specjalny, to trzy artykuły oraz wywiad, reportaż lub wideoreportaż.

 

Jak dobrze wiecie w Smakerze publikujemy także darmowe książki kucharskie na określone okazje. Do tej pory opublikowaliśmy 12 e-booków, m.in. świąteczne, grillowe, drinkowe czy wegetariańskie. Już pracujemy nad kolejnymi!

 

Odpowiedzi na wszelkie wątpliwości dotyczące funkcjonowania nowego Smakera znajdziecie w specjalnie przygotowanej liście pytań i odpowiedzi.

 

Jak zwykle czekamy na wasze opinie!

BR

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Ciasto z masą sernikową

Proste w przygotowaniu i szybkie ciasto. Połączenie czekoladowego spodu z mas...

Odsłon: 389

15 min
6
Desery Jogurtowiec Borówkowy

Szybkie i orzeźwiające ciasto. Dzieci wprost nie można od niego odgonić.

Odsłon: 227

15 min
12
>60 min
7

Polecane artykuły

Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1
Informacje Zrób niezawodny syrop na kaszel z kuchennej przyprawy. Kiedyś nazywano go penicyliną dla ubogich

Tymianek to przyprawa, która genialnie podkreśla smak mięs, czy pieczonych ziemniaków. Jego właściwości warto wykorzystać nie tylko podczas gotowan...

2
Informacje Zielono mi, czyli szpinak do makaronu. Te dania smakują nawet niejadkom

Szpinak to bardzo zdrowy produkt, który albo się kocha, albo nienawidzi. Nie ulega jednak wątpliwości, że zawiera on mnóstwo cennych substancji. Ja...

4
Informacje Odkryj nowe jogurty pitne od Danio!

Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...

0