Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3743
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2091
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5533
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5552
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3743
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2091
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5533
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5552
Składniki
Budynie ugotować na 0,5l mleka wystudzić. Dodać masło i utrzeć na gładką masę. Śmietanę w proszku ubić na sztywno na kremówce. Blachę (dużą) wyłożyc papierem i układać warstwy: Herbatniki Budyń Dżem (koniecznie porzeczkowy) Krakersy Masa krówkowa (wstawić go gorącej wody by lepiej wyszła z puszki) Herbatniki Śmietana posypać starta czekolada. Wstawić do lodówki. Najlepiej smakuje na następny dzień jak warstwy się przegryzą. Smacznego :)