Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczne, łatwe do przygotowania do kawy i herbaty.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 174
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2108
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 511
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 174
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2108
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 511
Składniki
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Ułożyć wafelki.
Żelatynę rozpuścić w 3 łyżkach wody. Pigwę zblendować na mus. Śmietanę ubić na sztywno, wymieszać z serkiem mascarpone, dodać mus, wymieszać. Żelatynę podgrzać do rozpuszczenia, dodać do niej 2 łyżki przygotowanej masy z pigwą, wymieszać i dodać do całości masy , wyłożyć na wafelki.
Konfiturę zagotować , rozpuścić galaretkę , krzepnącą wyłożyć na ciasto, posypać wiórkami kokosowymi.
Schłodzić w lodówce 3 godziny, pokroić na porcje.