Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco wilgotne, lecz smaczne domowe ciasto, polecam jako dodatek do kawy i nie tylko ;)
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 466
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 184
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 466
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 184
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem na pulchną masę. Następnie wlać likier, zmiksować.
Potem dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Połączyć. Na końcu wrzucić obrane i pokrojone w kostkę jabłka i kiwi, delikatnie wymieszać. Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, przelać ciasto. Całość wyrównać.
Piec w nagrzanym do temp. 180 stopni piekarniku przez ok.50-60 min. Ostudzić,posypać cukrem. Smacznego!