Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny ,polecam:)
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 45
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 987
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 45
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 987
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić,dodać pokrojone w kostkę wędliny,kminek ,ziele i liście laurowe. Usmażyć. Osobno udusić pokrojoną cukinię w paski i poszatkowaną kapustę. Gdy będzie miękka,dodać wędliny ,pokrojony pomidor obrany ze skórki,paprykę w proszku i dusić około 1/2 godz. Osobno zrobić zasmażkę z łyżki mąki i masła,dać do bigosu,doprawić do smaku. Na końcu dodać posiekany koperek.
Smacznego życzę!