Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny ,polecam:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10732
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4811
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9165
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1355
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10732
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4811
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9165
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1355
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić,dodać pokrojone w kostkę wędliny,kminek ,ziele i liście laurowe. Usmażyć. Osobno udusić pokrojoną cukinię w paski i poszatkowaną kapustę. Gdy będzie miękka,dodać wędliny ,pokrojony pomidor obrany ze skórki,paprykę w proszku i dusić około 1/2 godz. Osobno zrobić zasmażkę z łyżki mąki i masła,dać do bigosu,doprawić do smaku. Na końcu dodać posiekany koperek.
Smacznego życzę!