Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny ,polecam:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 462
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 462
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić,dodać pokrojone w kostkę wędliny,kminek ,ziele i liście laurowe. Usmażyć. Osobno udusić pokrojoną cukinię w paski i poszatkowaną kapustę. Gdy będzie miękka,dodać wędliny ,pokrojony pomidor obrany ze skórki,paprykę w proszku i dusić około 1/2 godz. Osobno zrobić zasmażkę z łyżki mąki i masła,dać do bigosu,doprawić do smaku. Na końcu dodać posiekany koperek.
Smacznego życzę!