Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka bardzo zdrowa patelnia dla wegetarian i nie tylko. Często lubię robić obiady bez mięsa którymi można się też najeść.Polecam na wiosnę dla osób które chcą zadbać też o linię.
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 43
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38566
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 81
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 839
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 918
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 5519
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 43
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38566
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 81
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 839
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 918
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 5519
Składniki
Kuskus zalewam wrzącą wodą i odstawiam pod przykryciem. Boczniaki, pieczarki myję, kroję i przesmażam na oleju. Doprawiam solą, pieprzem. Wykładam na talerz, na tej samej patelni przesmażam cukinię pokrojoną na kawałki. Przekładam do grzybów. Marchew obieram kroję w cienkie paski, im cieńsze tym lepsze, wrzucam na patelnię i przesmażam ją , podlewam odrobiną wody i duszę aż będzie aldente. Doprawiam garam masala, curry, solą. Tofu kroję paski i też przesmażam. Wszystko przekładam na patelnię, mieszam, doprawiam jeszcze według uznania, posypuję natką.