Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka bardzo zdrowa patelnia dla wegetarian i nie tylko. Często lubię robić obiady bez mięsa którymi można się też najeść.Polecam na wiosnę dla osób które chcą zadbać też o linię.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 144
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13323
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2628
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3782
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 144
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13323
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2628
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3782
Składniki
Kuskus zalewam wrzącą wodą i odstawiam pod przykryciem. Boczniaki, pieczarki myję, kroję i przesmażam na oleju. Doprawiam solą, pieprzem. Wykładam na talerz, na tej samej patelni przesmażam cukinię pokrojoną na kawałki. Przekładam do grzybów. Marchew obieram kroję w cienkie paski, im cieńsze tym lepsze, wrzucam na patelnię i przesmażam ją , podlewam odrobiną wody i duszę aż będzie aldente. Doprawiam garam masala, curry, solą. Tofu kroję paski i też przesmażam. Wszystko przekładam na patelnię, mieszam, doprawiam jeszcze według uznania, posypuję natką.