Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite roladki ze schabu o smaku cebulowym, faszerowane pieczarkami, coś nowego dla każdego, na uroczystość, święta lub niedzielny obiad.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 428
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5129
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3341
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 428
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5129
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3341
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, zanurzam w mleku i dodaję pokrojone w plastry cebule (2 szt.). Odstawiam na całą noc do lodówki.
2. Po tym czasie mięso oprószam solą oraz pieprzem i każdy kawałek smaruję cienko musztardą.
3. Cebulę obieram, drobno kroję, podprażam na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki. Doprawiam pieprzem i solą. Tak przygotowany farsz nakładam na musztardę i mięso zwijam w roladki.
4. Panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej, obsmażam z każdej strony na rozgrzanym oleju.
5. Roladki gotowe. 6. Smacznego.