Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite roladki ze schabu o smaku cebulowym, faszerowane pieczarkami, coś nowego dla każdego, na uroczystość, święta lub niedzielny obiad.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8470
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6870
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4694
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327297
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8470
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6870
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4694
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327297
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, zanurzam w mleku i dodaję pokrojone w plastry cebule (2 szt.). Odstawiam na całą noc do lodówki.
2. Po tym czasie mięso oprószam solą oraz pieprzem i każdy kawałek smaruję cienko musztardą.
3. Cebulę obieram, drobno kroję, podprażam na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki. Doprawiam pieprzem i solą. Tak przygotowany farsz nakładam na musztardę i mięso zwijam w roladki.
4. Panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej, obsmażam z każdej strony na rozgrzanym oleju.
5. Roladki gotowe. 6. Smacznego.