Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wyszło kruche i miękkie mimo,że wolowe.Dodatki sprawiły,że sos wyszedł aromatyczny i bardzo smaczny. Serdecznie polecam:)
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2100
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 364
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 790
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17253
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2100
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 364
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 790
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17253
Składniki
Umytą wołowinę pokroić w cieńkie plastry. Na patelni rozgrzać tłuszcz,plastry mięsa obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron. Usmażone mięso zalać w rondlu wodą,dodać przyprawy ,prócz soli i gotować około 40min. Na tłuszczu z patelni podsmażyć seler, pieczarki i cebulę pokrojone w paski. Podsypać łyżką mąki i zasmażyć. Dodać do mięsa ,sos się zagęści i gotować do miękkości mięsa. Doprawić do smaku solą,maggi i pieprzem,można zabielić jogurtem naturalnym,ja nie dawałam.
Smacznego życzę!