Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wyszło kruche i miękkie mimo,że wolowe.Dodatki sprawiły,że sos wyszedł aromatyczny i bardzo smaczny. Serdecznie polecam:)
Polecam.
Odsłon: 383
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1628
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 569
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1939
Polecam.
Odsłon: 383
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1628
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 569
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1939
Składniki
Umytą wołowinę pokroić w cieńkie plastry. Na patelni rozgrzać tłuszcz,plastry mięsa obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron. Usmażone mięso zalać w rondlu wodą,dodać przyprawy ,prócz soli i gotować około 40min. Na tłuszczu z patelni podsmażyć seler, pieczarki i cebulę pokrojone w paski. Podsypać łyżką mąki i zasmażyć. Dodać do mięsa ,sos się zagęści i gotować do miękkości mięsa. Doprawić do smaku solą,maggi i pieprzem,można zabielić jogurtem naturalnym,ja nie dawałam.
Smacznego życzę!