Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3177
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 112
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3797
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1304
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3177
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 112
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3797
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1304
Składniki
Filet z Dorsza lekko nacieramy przyprawą do ryb, czosnkiem i koperkiem, skraplamy sokiem z cytryny i odstawiamy na pół godziny.
Na patelnie dajemy odrobinę masła i na to pokrojony drobno pokrojony por, gdy por się lekko zeszkli kładziemy na to filet i rumienimy z jednej strony i potem z drugiej strony na złoty kolor.
Dorsza podałam z "Puree z ziemniaków i selera", oraz "Marcheweczkami z serem feta" i była to symfonia smaku. Oba te przepisy również polecam :)