Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle łatwe i szybkie ciasto na pizzę, zawsze się udaje i jest wyjątkowo...
Odsłon: 223621
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 518
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 3192
Niezwykle łatwe i szybkie ciasto na pizzę, zawsze się udaje i jest wyjątkowo...
Odsłon: 223621
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 518
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 3192
Składniki
Filet z Dorsza lekko nacieramy przyprawą do ryb, czosnkiem i koperkiem, skraplamy sokiem z cytryny i odstawiamy na pół godziny.
Na patelnie dajemy odrobinę masła i na to pokrojony drobno pokrojony por, gdy por się lekko zeszkli kładziemy na to filet i rumienimy z jednej strony i potem z drugiej strony na złoty kolor.
Dorsza podałam z "Puree z ziemniaków i selera", oraz "Marcheweczkami z serem feta" i była to symfonia smaku. Oba te przepisy również polecam :)