Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3840
Dodano: 23.11.2012
Odsłon: 10536
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Filet z Dorsza lekko nacieramy przyprawą do ryb, czosnkiem i koperkiem, skraplamy sokiem z cytryny i odstawiamy na pół godziny.
Na patelnie dajemy odrobinę masła i na to pokrojony drobno pokrojony por, gdy por się lekko zeszkli kładziemy na to filet i rumienimy z jednej strony i potem z drugiej strony na złoty kolor.
Dorsza podałam z "Puree z ziemniaków i selera", oraz "Marcheweczkami z serem feta" i była to symfonia smaku. Oba te przepisy również polecam :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Jagoda50 25 listopada 2012Zgłoś do usunięcia
I to jest to co lubię.7 Kto głosował? | Odpowiedz

amidalla 23 listopada 2012Zgłoś do usunięcia
Często robię rybki. Ten przepis na pewno wykorzystam:)7 Kto głosował? | Odpowiedz