Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 806
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 806
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Filet z Dorsza lekko nacieramy przyprawą do ryb, czosnkiem i koperkiem, skraplamy sokiem z cytryny i odstawiamy na pół godziny.
Na patelnie dajemy odrobinę masła i na to pokrojony drobno pokrojony por, gdy por się lekko zeszkli kładziemy na to filet i rumienimy z jednej strony i potem z drugiej strony na złoty kolor.
Dorsza podałam z "Puree z ziemniaków i selera", oraz "Marcheweczkami z serem feta" i była to symfonia smaku. Oba te przepisy również polecam :)