Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa alternatywa dla tradycyjnych mielonych ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11963
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11963
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Mięso drobiowe zmielić. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle. Do mięsa dodać cebulkę, majonez, surowe jaja, bułkę tartą, przyprawy i całość dokładnie połączyć.
Następnie dodać ugotowane jaja pokrojone w kostkę i delikatnie wymieszać. Ręce moczyć w zimnej wodzie, formować kotlety i obtoczyć w bułce tartej.
Smażyć w głębokim oleju na złoty kolor z obu stron. Odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego!