Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa alternatywa dla tradycyjnych mielonych ;)
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 7157
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 7157
Składniki
Mięso drobiowe zmielić. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle. Do mięsa dodać cebulkę, majonez, surowe jaja, bułkę tartą, przyprawy i całość dokładnie połączyć.
Następnie dodać ugotowane jaja pokrojone w kostkę i delikatnie wymieszać. Ręce moczyć w zimnej wodzie, formować kotlety i obtoczyć w bułce tartej.
Smażyć w głębokim oleju na złoty kolor z obu stron. Odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego!