Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone kawałki mięsa podane z marchewkami i cebulką razem z pieczywem.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2420
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2420
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
Mięso kroimy na 3 grubsze plastry, ubijamy pięścią, solimy, pieprzymy. Doprawione plastry mięsa smażymy na rozgrzanym smalcu na rumiany kolor.
W między czasie kroimy cebulę w pół plastry, doprawiamy pieprzem i solą. Usmażone kawałki mięsa wraz z tłuszczem przenosimy do garnka, dodajemy obrane młode marchewki, cebulę i dusimy do miękkości mięsa, marchewek i cebuli.
Duszone kawałki mięsa podajemy z marchewkami i cebulką razem z pieczywem. Możemy również podać z młodymi ziemniakami. Smacznego!!!