Dania główne Przepis na:
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Mięso mielone przypraw sola i pieprzem. Ogórki, paprykę, cebule pokrój w paski.
Skrzydełka wyluzuj z kości.Wyluzowane skrzydełka napełnij mięsem mielonym i warzywami. Gotowe skrzydełka oprósz przyprawą do drobiu i ułóż na blaszce polewając olejem
Piec ok godziny w temp. 200stopni stopniowo zmniejszając do 180stopni. Można podawać z dowolną surówką.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

MOTYLEKK1 06 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
A DZIĘKUJE TROSZKĘ TRZEBA SIĘ POMĘCZYĆ NA POCZĄTKU ALE PÓŹNIEJ JUŻ JEST OKI ;) MOŻE I TOBIE SIĘ UDA TO ZROBIĆ NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY CI TO KTOŚ POKAZAŁ W JAK NAJŁATWIEJSZY SPOSÓB :) POZDRAWIAM0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 05 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
Oooo,tutaj szacun dla ciebie,myślę ,że żle cię oceniłam w innym przepisie ,bo ten świadczy o twoich bardzo dużych kulinarnych umiejętnościach.Skrzydełka wyluzować z kości to dla mnie już mistrzostwo.
Nigdy tego nie robiłam,ale słyszałam , i teraz aż ci zazdroszczę ,że umiesz to robić.Pozdrawiam.
0 Kto głosował? | Odpowiedz