Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4706
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4706
Składniki
Mięso mielone przypraw sola i pieprzem. Ogórki, paprykę, cebule pokrój w paski.
Skrzydełka wyluzuj z kości.Wyluzowane skrzydełka napełnij mięsem mielonym i warzywami. Gotowe skrzydełka oprósz przyprawą do drobiu i ułóż na blaszce polewając olejem
Piec ok godziny w temp. 200stopni stopniowo zmniejszając do 180stopni. Można podawać z dowolną surówką.