Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie przygotowane smakują wybornie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Wykonanie: Mięso przełożyć do miski, dodać namoczoną w wodzie i odsączoną kajzerkę, wbić jajko, wsypać bułkę tartą, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę. Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, pokroić w drobną kostkę i przysmażyć na maśle z dodatkiem maggi do smaku, po czym ostudzić. Następnie na wilgotnej dłoni formować sznycle, zrobić wgłębienie i nadziewać farszem. Panierować w bułce tartej wymieszanej z papryka mieloną. Na patelni rozgrzać olej i smażyć z obu stron na złoto.