Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie przygotowane smakują wybornie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1173
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38840
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1173
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38840
Składniki
Wykonanie: Mięso przełożyć do miski, dodać namoczoną w wodzie i odsączoną kajzerkę, wbić jajko, wsypać bułkę tartą, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę. Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, pokroić w drobną kostkę i przysmażyć na maśle z dodatkiem maggi do smaku, po czym ostudzić. Następnie na wilgotnej dłoni formować sznycle, zrobić wgłębienie i nadziewać farszem. Panierować w bułce tartej wymieszanej z papryka mieloną. Na patelni rozgrzać olej i smażyć z obu stron na złoto.