Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie . Chciałbym wam zaprezentować odchudzoną wersję klasycznej wielkanocnej pieczonej kiełbasy . Mleko kokosowe doskonale zastępuje śmietanę , pozwala obniżyć kaloryczność , a jego kokosowy smak nie jest wyczuwalny w potrawie .
naczynie żaroodporne , piekarnik
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
Składniki
Przygotowujemy sos . Do naczynia wlewamy puszkę mleka kokosowego dodajemy chrzan , musztardę , przeciśnięty przez praskę czosnek i pieprz. Mieszamy aż składniki się połączą.
Cebulę kroimy w półplasterki , kiełbaski nacinamy w paski . Układamy wszystko w naczyniu żaroodpornym , zalewamy sosem. Pieczemy około 35 minut w 180 stopniach Smacznego !