Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te kotleciki zasmakują całej rodzinie , będą zachwyceni.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3508
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 237
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3508
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 237
Składniki
Mięso przyprawić solą, pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. Morele, żurawinę przepłukać ciepłą wodą. Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach, dodać do mięsa, wbić jajko i dokładnie wymieszać.
Podzielić na 5 części, z każdej uformować placuszek, ułożyć po 2 morele i trochę żurawiny.
Uformować kotlety i obtoczyć w tartej bułce. Na patelni rozgrzać trochę oleju , smażyć kotlety na złoty kolor. Osączyć na papierowym ręczniku.
Podawać z różnymi dodatkami.