Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te kotleciki zasmakują całej rodzinie , będą zachwyceni.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13031
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1334
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39533
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13031
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1334
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39533
Składniki
Mięso przyprawić solą, pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. Morele, żurawinę przepłukać ciepłą wodą. Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach, dodać do mięsa, wbić jajko i dokładnie wymieszać.
Podzielić na 5 części, z każdej uformować placuszek, ułożyć po 2 morele i trochę żurawiny.
Uformować kotlety i obtoczyć w tartej bułce. Na patelni rozgrzać trochę oleju , smażyć kotlety na złoty kolor. Osączyć na papierowym ręczniku.
Podawać z różnymi dodatkami.