Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielona karkówka z warzywami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12992
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1475
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14293
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5911
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12992
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1475
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14293
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5911
Składniki
Mięso wymieszaj ze śmietaną. Dopraw solą i pieprzem. Boczek i szyn kę pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj, a pieczarki pokrój w plasterki.
Na patelni rozgrzej masło. Podsmaż cebulę, boczek i szynkę. Dodaj warzywa i pieczarki. Dopraw i podsmaż.
Masę mięsną rozsmaruj na kawałku pergaminu. Wyłóż przygotowane nadzienie i zwiń. Piecz 50 minut w temp. 180° C.Źródło: Na żywo