Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie do tego aromatyczne
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Składniki
Miałam trzy morskie ryby, oczyściłam je i rozcięłam od strony brzucha, tak aby powstał jeden płat. Dla tych co się boja ości można od razu usunąć kręgosłup. Skropiłam rybę oliwą natarłam przyprawami, i wstawiłam do piekarnika na 20 minut w 200 stopniach.
Upieczoną rybę skropiłam sokiem z cytryny. Smacznego!