Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre mięsko jako dodatek do obiadu. Można też wykorzystać jako wędlinkę do chlebka na zimno.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1742
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 361
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1742
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 361
Składniki
Umyć dwie kulki mięsa, osuszyć i włożyć do naczynia ceramicznego. Oprószyć przyprawą Kucharek, pieprzem i solą.
Posmarować mięso melasą z granatem.
Wlać czerwone wino, wstawić do lodówki i dobrze schłodzić
Obficie oprószyć majerankiem.
Obrać ząbki czosnku i położyć na mięsie. Dodać kawałki masła.
Posypać suszoną żurawiną.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni C i piec przez 1 godz. 20 minut.
Smacznego !