Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w 30 minut. Każdy się pyta kiedy znowu taki zrobię.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 126
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 261
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 98
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3329
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 126
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 261
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 98
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3329
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, olej z masłem podgrzać ,wrzucić cebulę lekko poddusić, dodać kartofle pokrojone w krążki .Możesz użyć wczorajszych kartofli nawet takich utuczonych. Podsmaż kartofle dodaj trochę wywaru warzywnego , poczekaj, aż odparuje wkrój parówki ,podsmaż kilka minut pod koniec dodaj pokrojona w kostkę mozzarellę oraz poszatkowaną pietruszkę. Poczekaj aż mozzarella się rozpuści ,zamieszaj ,żeby wszystkie składniki dobrze się połączyły. Posolić i popieprzyć do smaku. Smacznego!