Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w 30 minut. Każdy się pyta kiedy znowu taki zrobię.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4452
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1463
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 410
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4452
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1463
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 410
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, olej z masłem podgrzać ,wrzucić cebulę lekko poddusić, dodać kartofle pokrojone w krążki .Możesz użyć wczorajszych kartofli nawet takich utuczonych. Podsmaż kartofle dodaj trochę wywaru warzywnego , poczekaj, aż odparuje wkrój parówki ,podsmaż kilka minut pod koniec dodaj pokrojona w kostkę mozzarellę oraz poszatkowaną pietruszkę. Poczekaj aż mozzarella się rozpuści ,zamieszaj ,żeby wszystkie składniki dobrze się połączyły. Posolić i popieprzyć do smaku. Smacznego!