Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3891
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415000
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2434
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3891
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415000
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2434
Składniki
Rybę pokroić na kawałki, obtoczyć w jajku i mące. Usmażyć. Cebulę pokroić w póra i spażyć. Ogórki konserowe kroimy w plasterki około 3 mm grubości,a paprykę na kawałki około 2 cm. Wszystkie składniki zalewy umieszczamy w rondlu i zagotowujemy. Rybę układamy w naczyniu, przekładamy warzywami i zalewamy gorącą zalewą. Rybę podajemy na zimno