Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i tania, a bardzo smaczna sałatka :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8118
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8118
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. Selera i kukurydzę odsączamy z zalewy. Fasole czerwoną również - polecam przelanie jej wodą na durszlaku, aby nie zabarwiła sałatki.
Wszystko mieszamy i dodajemy przyprawy oraz majonez z musztardą. Odstawiamy na pół godziny do lodówki, aby sie składniki przegryzły. Najlepsza na śniadanie ze świeżym pieczywem :) polecam również na imprezy ;)