Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i tania, a bardzo smaczna sałatka :)
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1096
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 217
Polecam.
Odsłon: 1092
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1096
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 217
Polecam.
Odsłon: 1092
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. Selera i kukurydzę odsączamy z zalewy. Fasole czerwoną również - polecam przelanie jej wodą na durszlaku, aby nie zabarwiła sałatki.
Wszystko mieszamy i dodajemy przyprawy oraz majonez z musztardą. Odstawiamy na pół godziny do lodówki, aby sie składniki przegryzły. Najlepsza na śniadanie ze świeżym pieczywem :) polecam również na imprezy ;)