Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka sałatka śledziowa o ciekawym smaku
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7695
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 245
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2709
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 557
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7695
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 245
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2709
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 557
Składniki
Śledzie opłukać w wodzie zakwaszonej cytryną,osuszyć i pokroić w małe kawałki.Kolendrę i ziele angielskie zmielić w młynku i wymieszać z oliwą i posiekanymi pistacjami.Połączyć kawałki śledzi z przygotowanym sosem i wstawić do lodówki na ok 3 godz,smacznego.