Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa surówka.Wyśmienicie pasuje np do pieczonego drobiu:)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 73
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 73
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
Kapustę obrać z wierzchnich liści,umyć i drobno poszatkować.Seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach,natkę pietruszki posiekać.Połowę porzeczek zmiksować i dodać do nich olej,przyprawić cukrem,curry i solą.Połączyć kapustę,seler i natkę z resztą całych porzeczek,polać sosem i delikatnie wymieszać.