Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne danie na obiad.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1312
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1120
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1312
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1120
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Wykonanie: Ciastem francuskim wyłożyć natłuszczona formę(część ciasta odłożyć do ozdobienia) i wyciągnąć brzegi. Warzywa wyłożyć na patelnię z dodatkiem odrobiny oleju i mieszając podgrzać z solą do smaku. Następnie przestudzić, wyłożyć na ciasto i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 20 minut.