Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4441
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1426
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 384
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4441
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1426
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 384
Składniki
1. żeberka umyć, pokroić na porcje, posolić, natrzeć czosnkiem i solą, skropić sosem sojowym, odstawić na kilka godzin, 2. rozgrzać odrobinę smalcu, obsmażyć mięso na rumiano, podlać wodą, dusić ok 30 min, 3. kapustę przepłukać wodą, lekko obgotować, 4. cebulę pokroić w półplasterki, poddusić na oleju, dodać pokrojone pieczarki, smażyć do odparowania płynu, dodać kapustę, wrzucić kminek, kiść laurowy, włożyć mięso, dusić do miękkości, doprawić solą i pieprzem, smacznego