Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 143
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 276
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 460
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 143
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 276
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 460
Składniki
1. żeberka umyć, pokroić na porcje, posolić, natrzeć czosnkiem i solą, skropić sosem sojowym, odstawić na kilka godzin, 2. rozgrzać odrobinę smalcu, obsmażyć mięso na rumiano, podlać wodą, dusić ok 30 min, 3. kapustę przepłukać wodą, lekko obgotować, 4. cebulę pokroić w półplasterki, poddusić na oleju, dodać pokrojone pieczarki, smażyć do odparowania płynu, dodać kapustę, wrzucić kminek, kiść laurowy, włożyć mięso, dusić do miękkości, doprawić solą i pieprzem, smacznego