Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do dań głównych, jednak jako samodzielne danie z dipem czosnkowym, również prosi się o dokładkę
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 56
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2345
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 56
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2345
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na ćwiartki, lekko obgotowujemy w osolonym wrzątku. Odcedzamy, polewamy roztopionym masłem, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy 25 minut w 180°C (termoobieg), często mieszamy. Podajemy osączone na papierowym ręczniku.