Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do dań głównych, jednak jako samodzielne danie z dipem czosnkowym, również prosi się o dokładkę
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 414
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2172
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1051
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 414
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2172
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1051
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na ćwiartki, lekko obgotowujemy w osolonym wrzątku. Odcedzamy, polewamy roztopionym masłem, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy 25 minut w 180°C (termoobieg), często mieszamy. Podajemy osączone na papierowym ręczniku.