Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny biszkopt z nutką czekoladową.....
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 169
Polecam.
Odsłon: 840
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 121
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9245
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 169
Polecam.
Odsłon: 840
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 121
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9245
Składniki
Całe jajka ubić z cukrem na puszystą masę,dodać obie mąki,proszek do pieczenia,delikatnie wymieszać,wylać na blaszkę,piec 30 minut
Krem czekoladowy:Czekolady rozpuścić każdą osobno w kąpieli wodnej,żelatynę rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody,śmietanę ubić z cukrem pudrem i śmietan fixami,dodać ostudzoną żelatynę i całość podzielić na dwie części.Do jednej dodać rozpuszczoną czekoladę gorzką do drugiej czekoladę białą.Na biszkopt położyć krem ciemny następnie biały.Posypać startą czekoladą lub posypać kakao. Smacznego!