Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czekoladowy jeżowiec"
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2179
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 253
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2179
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 253
Składniki
Masło utrzyj, dodaj cukier, sól i jajka. Dodaj startą czekoladę oraz przesianą mąkę, budyń i proszek do pieczenia. Wlej mleko, wsyp zmielone migdały, wymieszaj.
Formę posmaruj masłem, wlej ciasto i piecz 40 minut w 180°C. Masło i czekoladę rozpuść. Polej ciasto polewą, udekoruj migdałami.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień