Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czekoladowy jeżowiec"
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 305
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 109
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 492
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 305
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 109
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 492
Składniki
Masło utrzyj, dodaj cukier, sól i jajka. Dodaj startą czekoladę oraz przesianą mąkę, budyń i proszek do pieczenia. Wlej mleko, wsyp zmielone migdały, wymieszaj.
Formę posmaruj masłem, wlej ciasto i piecz 40 minut w 180°C. Masło i czekoladę rozpuść. Polej ciasto polewą, udekoruj migdałami.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień