Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, jogurtowy deser w szklanka z mango i syropem z agawy to świetna alternatywa dla tradycyjnego sernika na zimno z jogurtów w formie ciasta. Idealny deser dla dzieci oraz dla tych, którzy lubią proste w przygotowaniu, lekkie, a zarazem słodkie desery.
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 253
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 910
Wciąż przepyszny ale lżejszy.
Odsłon: 258
Kurczak po bałkańsku to pyszne i proste w przygotowaniu danie które jadłam pi...
Odsłon: 638
Pyszny jabłecznik upieczony na kruchym cieście z jabłkami antonówka, cynamone...
Odsłon: 337
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 253
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 910
Wciąż przepyszny ale lżejszy.
Odsłon: 258
Kurczak po bałkańsku to pyszne i proste w przygotowaniu danie które jadłam pi...
Odsłon: 638
Pyszny jabłecznik upieczony na kruchym cieście z jabłkami antonówka, cynamone...
Odsłon: 337
Składniki
Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie i całkowicie wystudzić. Mango pozbawić skórki i pestki, wrzucić do blendera, dodać jogurt, syrop z agawy i zmiksować. Cienką strużką wlewać żelatynę cały czas miksując. Biszkopty pokruszyć. W szklankach układać warstwami biszkopty i jogurt z mango. Wstawić do lodówki do stężenia. Przed podaniem wierzch posypać gorzkim kakao.