Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te proste ciasta gotuję z twarogiem i bananem i podawam ze śmietaną. Takie ciasta są spożywane nawet przez dzieci, które nie lubią twarogu.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23064
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1086
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104885
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23064
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1086
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104885
Składniki
Drobno posiekaj banana, dodaj do niego twaróg i cukier. Pokrój chleb pita w paski i owiń go nadzieniem twarogowym. Wymieszaj dwa jajka widelcem. Zanurz placki w jajku i smaż na małym ogniu, aż złoty kolor. Podawać ze śmietaną. Smacznego.