Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te proste ciasta gotuję z twarogiem i bananem i podawam ze śmietaną. Takie ciasta są spożywane nawet przez dzieci, które nie lubią twarogu.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 490
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9670
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1123
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4469
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 490
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9670
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1123
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4469
Składniki
Drobno posiekaj banana, dodaj do niego twaróg i cukier. Pokrój chleb pita w paski i owiń go nadzieniem twarogowym. Wymieszaj dwa jajka widelcem. Zanurz placki w jajku i smaż na małym ogniu, aż złoty kolor. Podawać ze śmietaną. Smacznego.