Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jarskie kaszotto z bobem"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 19
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 16
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 211
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 67
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 19
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 16
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 211
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 67
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 121
Składniki
Bób przebierz i dokładnie opłucz w zimnej wodzie. Ugotuj w osolonym wrzątku z dodatkiem przeciśniętych przez praskę dwóch ząbków czosnku.
Na roztopionym maśle zeszklij pokrojoną w krążki cebulę. Dodaj pęczak i zalej białym winem. Po kilku minutach dodaj 1/3 litra bulionu. W miarę gotowania, dolewaj go sukcesywnie i mieszaj.
Gdy kasza wchłonie już większość płynu, dołóż przygotowany wcześniej bób.
Na koniec dosyp do dania starty parmezan.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 290. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax