Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4524
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26335
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1595
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4524
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26335
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1595
Składniki
Mleko zagrzać, cały czas mieszając wsypać galaretki pomarańczowe, rozpuścić. Przestudzić, dodać serki, odstawić aby masa lekko zgęstniała. Dodać sok, skórkę z pomarańczy i miksować masę na najwyższych obrotach. Rozlać do pucharków i odstawić do lodówki. Galaretkę czerwoną przygotować według przepisu na opakowaniu. Owoce opłukać, ułożyć na masie, zalać galaretką. Odstawić do lodówki na 30 min.