Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wiosenne kanapki"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Jarzyny dokładnie opłucz pod bieżącą wodą. Z pieczywa odkrój skórkę, a następnie posmaruj kromki masłem. Szczypiorek drobno posiekaj i obficie posyp nim kanapkę.
Strąki papryki i pomidor pokrój na małe kawałki, kształtem przypominające łódki. Warzywa układaj na zmianę dookoła kromki bułki.
Mały listek sałaty zwiń w różyczkę i połóż go na środku kanapki, w centrum wianuszka z warzyw.Źródło: Mam dziecko