Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy dodatek do obiadu z kotletem mielonym. ;)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3781
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1303
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3781
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1303
Składniki
Zacznijmy od umycia i obrania buraków. Buraki kroimy na paseczki. Na patelni rozgrzać masło i przesmażyć buraki.
W tym czasie obieramy cebulę i kroimy w drobną kostkę. Cebulę zeszklić na maśle na drugiej patelni.
Buraki zalać bulionem, przyprawić solą, pieprzem oraz cukrem. Dodać cebulę. Dusić pod przykryciem ok 10 minut. Następnie zdjąć pokrywkę i dusić aż do odparowania wody.
Korniszony pokroić w paski, dodać do buraków. Wymieszać. Smacznego! :)