Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lemoniada jak lekarstwo. * wzmacnia układ odpornościowy *wzmacnia elastyczność naczyń krwionośnych *pomaga w problemach z krążeniem *działa moczopędnie *likwiduje zgagę i nudności Pijemy wieczorem po 2 łyżeczki.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 847
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4470
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1076
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 477
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3264
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 847
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4470
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1076
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 477
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3264
Składniki
Ząbki czosnku obrać, włożyć do słoika. Cytrynę dokładnie wyszorować pod bieżąca wodą i sparzyć. Pół cytryny pokroić w plasterki i dodać do słoika. Z drugiej połówki wycisnąć sok i wymieszać do ze szklanką przegotowanej wody ( max 35 C ) oraz miodem. Płynem zalać słoik. Przestygnięty słoik zakręcić i wstawić do lodówki na dobę. Następnie lemoniadę przecedzić. Pić wieczorem po 2 łyżeczki. Po wypiciu całej lemoniady zrobić kilka tygodni przerwy.