Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozdobne, pyszne masełko czosnkowe, idealne do chrupiącej bagietki, ziemniaków, kolorowy dodatek na każdą okoliczność:)
Miska, praska do czosnku, widelec
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44442
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 41
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44442
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 41
Składniki
Potrzebujemy miękką kostkę masła Cztery ząbki czosnku, przeciskamy praską (można więcej!) Pietruszka drobno posiekana Opcjonalnie dodać ulubionych ziół, można użyć rozmarynu, tymianku, estragonu, ja dodaje czasem odrobinę szafranu żeby było fancy Sól+pieprz Suszone kwiaty, może być mieszanka, może być jeden wybrany Wszystko mieszamy widelcem :) Ultra proste i ładne