Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na pastę z awokado, czyli popularne guacamole. Lubię przygotowywać guacamole do meksykańskich dań takich jak chili czy nachosy, bo wprowadza przyjemny element łagodzący. Zdarza mi się też wykorzystać guacamole jako dodatek do pikantnych placków albo nawet pastę do kanapek.
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 617
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 51
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 102
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 617
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 51
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 102
Składniki
Awokado rozkrój i usuń z nich pestki. Wydrąż miąższ do miseczki i rozgnieć widelcem.
Zieloną cebulkę oraz świeżą kolendrę pokrój drobno i dodaj do awokado.
Wlej sok z limonki.
Przypraw solą i dokładniej wymieszaj.
Smacznego!