Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na pastę z awokado, czyli popularne guacamole. Lubię przygotowywać guacamole do meksykańskich dań takich jak chili czy nachosy, bo wprowadza przyjemny element łagodzący. Zdarza mi się też wykorzystać guacamole jako dodatek do pikantnych placków albo nawet pastę do kanapek.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456778
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1208
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2087
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 504
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456778
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1208
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2087
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 504
Składniki
Awokado rozkrój i usuń z nich pestki. Wydrąż miąższ do miseczki i rozgnieć widelcem.
Zieloną cebulkę oraz świeżą kolendrę pokrój drobno i dodaj do awokado.
Wlej sok z limonki.
Przypraw solą i dokładniej wymieszaj.
Smacznego!