Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na pastę z awokado, czyli popularne guacamole. Lubię przygotowywać guacamole do meksykańskich dań takich jak chili czy nachosy, bo wprowadza przyjemny element łagodzący. Zdarza mi się też wykorzystać guacamole jako dodatek do pikantnych placków albo nawet pastę do kanapek.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 100
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 182
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1259
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 499
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 100
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 182
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1259
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 499
Składniki
Awokado rozkrój i usuń z nich pestki. Wydrąż miąższ do miseczki i rozgnieć widelcem.
Zieloną cebulkę oraz świeżą kolendrę pokrój drobno i dodaj do awokado.
Wlej sok z limonki.
Przypraw solą i dokładniej wymieszaj.
Smacznego!