Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na pastę z awokado, czyli popularne guacamole. Lubię przygotowywać guacamole do meksykańskich dań takich jak chili czy nachosy, bo wprowadza przyjemny element łagodzący. Zdarza mi się też wykorzystać guacamole jako dodatek do pikantnych placków albo nawet pastę do kanapek.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5824
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9644
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5824
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9644
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Awokado rozkrój i usuń z nich pestki. Wydrąż miąższ do miseczki i rozgnieć widelcem.
Zieloną cebulkę oraz świeżą kolendrę pokrój drobno i dodaj do awokado.
Wlej sok z limonki.
Przypraw solą i dokładniej wymieszaj.
Smacznego!