Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie, tym razem chciałabym zaproponować przepis na pyszną pastę z czosnkiem niedźwiedzim i awokado. Czosnek niedźwiedzi jest bardzo zdrowy i warto go jeść gdy jest na niego sezon. Czosnek niedźwiedzi ma te same właściwości zdrowotne co zwykły czosnek, wspomaga nasz układ immunologiczny, trawienny oraz sercowo-naczyniowy...
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10331
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10331
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Składniki
Do miski przekładam twaróg, dodaję po dwie łyżki majonezu i jogurtu, i ucieram. Następnie drobno kroję umyte i osuszone listki czosnku niedźwiedziego i dodaję do sera. Drobno kroję jajka i dodaję do pozostałych składników. Doprawiam solą, pieprzem i wszystko razem dokładnie mieszam, jeżeli pasta jest za sucha to dodaję więcej majonezu i jogurtu – pasta jest gotowa.