Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O! Ten przepis musi wpaść w twoje ręce :))
Makaron z kurczakiem i pieczarkami
Odsłon: 154
Zapiekane naleśniki z mięsem mielonym
Odsłon: 175
Makaron z kurczakiem i pieczarkami
Odsłon: 154
Zapiekane naleśniki z mięsem mielonym
Odsłon: 175
Składniki
Maliny gotujemy pod pokryciem z syropem z agawy, aż owoce się rozgotują. Owocową pulpę przelewamy przez sitko. Do odcedzonego soku dodajemy 2 czubate łyzeczki pektyny. Pulpę i sok miksujemy ręcznym blenderem. Gotujemy około 5 minut. Przelewamy do foremek silikonowych ( takich jak do robienia lodów ) delikatnie wysmarowanym olejem. Wstawiamy do lodówki na 2 godziny, aż żelki stężeją