Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 343
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4903
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 152
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 343
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4903
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 152
Składniki
Pokrojony w kostkę boczek podsmaż z cebulą i wyciśniętym czosnkiem. Przełóż do miski i dodaj pokrojoną w kosteczkę bułkę, jajka i mąkę.
Wlej mleko i rosół, wrzuć posiekaną natkę i wyrób jednolitą masę. Dopraw pieprzem, solą i majerankiem.
Z ciasta uformuj małe kulki. Gotuj je w osolonej, gotującej się wodzie przez 15 minut.Źródło: Na żywo