Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu przekąską podpatrzona w jednej z gazet :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 154
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 208
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1288
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 154
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 208
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1288
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Formę do muffinów natłuścić olejem. Wyłożyć foremki plastrami szynki tak aby powstały miseczki. Za resztce oleju zeszklić posiekaną cebulę. Jajka rozbełtać, dodać mleko, cebulę, groszek,sól, pieprz i starty ser. Powstała masę przelać do foremek. Piec 20 minut w temperaturze 180 C. Smacznego