Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu przekąską podpatrzona w jednej z gazet :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21955
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 152
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 338
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 456
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21955
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 152
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 338
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 456
Składniki
Formę do muffinów natłuścić olejem. Wyłożyć foremki plastrami szynki tak aby powstały miseczki. Za resztce oleju zeszklić posiekaną cebulę. Jajka rozbełtać, dodać mleko, cebulę, groszek,sól, pieprz i starty ser. Powstała masę przelać do foremek. Piec 20 minut w temperaturze 180 C. Smacznego