Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na bardzo łatwy do zrobienia pyszny pieczony boczek.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 137
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 995
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11999
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 137
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 995
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11999
Składniki
Wszystkie składniki, oprócz piwa, wymieszałem. Tak przygotowaną mieszanką natarłem boczek, wstawiłem do lodówki na noc. Boczek ułożyłem na dużej blasze i wstawiłem do piekarnika nagrzanego do temp. 180 stopni. Piekłem około trzech godzin, co jakiś czas polewając piwem. Godzinę przed końcem pieczenia boczek przykryłem folią.