Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lato latem...owoce owocami...ale pysznie przyrządzony rogalik francuski smakuje zawsze i o każdej porze ;-) i na śniadanie i na lunch i jako główne danie oraz deserek ;-) jak najbardziej polecam smacznie ;-)
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4277
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2564
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3014
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11221
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4277
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2564
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3014
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11221
Składniki
rogaliki przecinamy na połowy,smarujemy odrobiną pesto,plastry boczku rumienimy na sklarowanym maśle krótko,układamy na rogalikach sadzone smażymy na patelni po bekonie,jak najbardziej,dodając odrobinę masła i układamy na bekonie ( albo odwrotnie- najpierw jajka a potem plastry bekonu ) doprawiamy solą,pieprzem i wiórkami startego parmezanu,podajemy z listkami świeżej bazylii
Smacznego ;-)