Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lato latem...owoce owocami...ale pysznie przyrządzony rogalik francuski smakuje zawsze i o każdej porze ;-) i na śniadanie i na lunch i jako główne danie oraz deserek ;-) jak najbardziej polecam smacznie ;-)
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1087
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 440
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 447
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1087
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 440
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 447
Składniki
rogaliki przecinamy na połowy,smarujemy odrobiną pesto,plastry boczku rumienimy na sklarowanym maśle krótko,układamy na rogalikach sadzone smażymy na patelni po bekonie,jak najbardziej,dodając odrobinę masła i układamy na bekonie ( albo odwrotnie- najpierw jajka a potem plastry bekonu ) doprawiamy solą,pieprzem i wiórkami startego parmezanu,podajemy z listkami świeżej bazylii
Smacznego ;-)