Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lato latem...owoce owocami...ale pysznie przyrządzony rogalik francuski smakuje zawsze i o każdej porze ;-) i na śniadanie i na lunch i jako główne danie oraz deserek ;-) jak najbardziej polecam smacznie ;-)
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 713
Przepis dnia
Pyszniutkie skrzydełka warte wypróbowania na święta lub niedzielny obiad. Pro...
Odsłon: 536
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 109
Dorsz pieczony to szybki i prosty przepis na rybne danie, które sprawdzi się...
Odsłon: 2197
Nie przepadasz za łagodnymi śledziami w śmietanie czy oleju? Jeśli wolisz dan...
Odsłon: 5160
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 713
Przepis dnia
Pyszniutkie skrzydełka warte wypróbowania na święta lub niedzielny obiad. Pro...
Odsłon: 536
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 109
Dorsz pieczony to szybki i prosty przepis na rybne danie, które sprawdzi się...
Odsłon: 2197
Nie przepadasz za łagodnymi śledziami w śmietanie czy oleju? Jeśli wolisz dan...
Odsłon: 5160
Składniki
rogaliki przecinamy na połowy,smarujemy odrobiną pesto,plastry boczku rumienimy na sklarowanym maśle krótko,układamy na rogalikach sadzone smażymy na patelni po bekonie,jak najbardziej,dodając odrobinę masła i układamy na bekonie ( albo odwrotnie- najpierw jajka a potem plastry bekonu ) doprawiamy solą,pieprzem i wiórkami startego parmezanu,podajemy z listkami świeżej bazylii
Smacznego ;-)