Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lato latem...owoce owocami...ale pysznie przyrządzony rogalik francuski smakuje zawsze i o każdej porze ;-) i na śniadanie i na lunch i jako główne danie oraz deserek ;-) jak najbardziej polecam smacznie ;-)
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5769
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 194
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5769
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 194
Składniki
rogaliki przecinamy na połowy,smarujemy odrobiną pesto,plastry boczku rumienimy na sklarowanym maśle krótko,układamy na rogalikach sadzone smażymy na patelni po bekonie,jak najbardziej,dodając odrobinę masła i układamy na bekonie ( albo odwrotnie- najpierw jajka a potem plastry bekonu ) doprawiamy solą,pieprzem i wiórkami startego parmezanu,podajemy z listkami świeżej bazylii
Smacznego ;-)