Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lato latem...owoce owocami...ale pysznie przyrządzony rogalik francuski smakuje zawsze i o każdej porze ;-) i na śniadanie i na lunch i jako główne danie oraz deserek ;-) jak najbardziej polecam smacznie ;-)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Składniki
rogaliki przecinamy na połowy,smarujemy odrobiną pesto,plastry boczku rumienimy na sklarowanym maśle krótko,układamy na rogalikach sadzone smażymy na patelni po bekonie,jak najbardziej,dodając odrobinę masła i układamy na bekonie ( albo odwrotnie- najpierw jajka a potem plastry bekonu ) doprawiamy solą,pieprzem i wiórkami startego parmezanu,podajemy z listkami świeżej bazylii
Smacznego ;-)