Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie sprawdzają się zarówno jako danie obiadowe jak i ciepła zakąska.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2157
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 154
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2157
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 154
Składniki
Do jajka dodać wodę i rozbełtać.
Cukinię obrać ze skórki i pokroić w talarki o grubości ok. 1 cm.
Na patelni rozgrzać olej.
Cukinię posolić z obu stron. Maczać w jajku, obtaczać w bułce i kłaść na gorącą olej.
Smażyć na złoty kolor z obu stron. Po nałożeniu na talerz udekorować pietruszką. Smacznego :)