Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie sprawdzają się zarówno jako danie obiadowe jak i ciepła zakąska.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1357
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1394
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1357
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1394
Składniki
Do jajka dodać wodę i rozbełtać.
Cukinię obrać ze skórki i pokroić w talarki o grubości ok. 1 cm.
Na patelni rozgrzać olej.
Cukinię posolić z obu stron. Maczać w jajku, obtaczać w bułce i kłaść na gorącą olej.
Smażyć na złoty kolor z obu stron. Po nałożeniu na talerz udekorować pietruszką. Smacznego :)