Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane mieloną wołowiną mini papryczki to świetna przekąska lub też danie główne jeżeli podamy je na przykład z ryżem.....
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 234
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 914
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 51
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 234
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 914
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 51
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Krojone pomidory, czosnek i oliwę wrzucić do pojemnika blendera, zmiksować do gładkiej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem.
Mięso mielone wymieszać z pastą paprykową, kuminem i posiekaną kolendrą, dodać do smaku sól i pieprz.
Papryczki naciąć wzdłuż, oczyścić, nadziać mięsnym farszem.
Na dno naczynia żaroodpornego wylać sos pomidorowy, na nim ułożyć przygotowane papryki. Skropić oliwą, wstawić do piekarnika na około 30-35 minut. .