Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpione, szybkie w przygotowaniu , do przekąszenia podczas oglądania filmu lub meczu.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666289
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 101
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 568
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5757
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 983
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666289
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 101
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 568
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5757
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 983
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Ciasto podzielić na paski długości i szerokości jak kto lubi. Na talerz wsypywać sezam , wkładać paski i wklepywać sezam.
Skręcić w spiralkę . Blaszkę do pieczenia wyłożyć papierem i układać paluszki. Jajko roztrzepać i posmarować.
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni , wstawić i piec 20 minut lub dobrego zrumienienia.