Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpione, szybkie w przygotowaniu , do przekąszenia podczas oglądania filmu lub meczu.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22646
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 165
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 494
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22646
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 165
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 494
Składniki
Ciasto podzielić na paski długości i szerokości jak kto lubi. Na talerz wsypywać sezam , wkładać paski i wklepywać sezam.
Skręcić w spiralkę . Blaszkę do pieczenia wyłożyć papierem i układać paluszki. Jajko roztrzepać i posmarować.
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni , wstawić i piec 20 minut lub dobrego zrumienienia.