Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa. Można je podawać z kwaśną śmietaną. U mnie w rodzinnym domu jednak podawało się je zawsze tylko posypane cukrem.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8598
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7122
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4867
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327712
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8598
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7122
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4867
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327712
Składniki
Ziemniaki obierz. Umyj pod bieżącą wodą.
Połowę z nich zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Drugą część na tarce o małych oczkach.
Ziemniaki odsącz z nadmiaru wody na sitku.
Dodaj jajka, mąkę i startą na tarce cebulę. Dopraw solą i pieprzem.
Na rozgrzany tłuszcz wykładaj po dwie łyżki masy. Smaż na złoty kolor z obydwu stron.